18 Haziran 2015 Perşembe

2015 Beklenen Filmler

Posted by Unknown on 11:16 with No comments
2015'in Haziran'ın sonuna kadar olan kısmı film açısından bende çok çok harika geçmedi. O çok beklenen ''Fifty Shades of Grey'' özellikle berbatlığın daniskasıydı. Fakat ''Avengers: Age of Ultron'' inanılmazdı!  Quicksilver'ın ölmesi dışında tabi... (SPOILERS!) Peki senenin geri kalan kısmında hangi filmleri dört gözle bekliyorum?

İlk olarak uzun zamandır beklediğim bir animasyon olan ''Inside Out''dan başlamak istiyorum. 19 Haziran'da vizyona giriyor. Umarım sadece türkçe dublaj olmazda sinemaya gidebilirim ilk fırsatta. Konusundan çok bahsetmeden hemen fragmanını göstermek istiyorum çünkü fragman her şeyi anlatıyor.


Temmuz'un 17'sinde ''Ant-Man'' vizyona giriyor. Gene harika bir MARVEL filmi olacağına eminim. Neyse ki çok vakit kalmadı vizyona girmesine. Film gene bir çizgi roman uyarlaması olacak ve kimse bu konuda MARVEL'ın eline su dökemeyeceğinden dolayı bu filminde harika olacağına eminim. Bu film seneye çıkacak olan ''Captain America: Civil War'' için ve ilerde çıkacak diğer MARVEL filmleri için önem arz ediyor. Zaten eğer takip ediyorsanız bütün MARVEL filmlerinin bağlantılı olduğunu çoktan görmüşsünüzdür. Ek bir bilgi olarak MARVEL Cinematic Universe bu film ile Phase 2'yu kapatıyor. Phase 3 seneye ''Captain America: Civil War'' ile başlayacak.


Üçüncü filmimiz bir animasyon. Amerika'da 10 Temmuz'da vizyona girecek olan ''Minions'' malesef ki Türkiye'de 4 Eylül'de vizyona giriyor. Minyonlar ilk kez karşımıza ''Despicable Me'' filminde çıktılar ve çok sevildiler. O kadar sevildiler ki oyunları, oyuncakları, karikatürleri her yerde görülebilecek hale geldi. Bu defa kendi filmlerini çıkaran minyonları bir kez de ''Despicable Me 2'' de görmüştük. Ayrıca yapımcılar DVD ve Blu-Ray şeklinde satılan CD'lerin içinde minyonların kısa filmlerini koydular. Ben çok komik, eğlenceli ve harika olacağını düşünüyorum. 


Şimdi daha yakın bir tarihe Ağustos'a gelelim. 7 Ağustos'da ''Fantastic Four'' tekrardan sinemalarda. Bu sefer farklı yüzler, daha iyi animasyonlar ve gene harika bir hikaye ile. İkinci kez çekilmesi bence çok iyi bir şey çünkü ilk versiyonunda ''The Human Torch'' Chris Evans tarafından oynanmıştı ve biliyorsunuz ki kendisi şu anda ''Captain America'' rolünü canlandırıyor. Ayrıca ''The Thing'' animasyon açısından harika olmuş. 


Gelelim bu senenin beklenen son filmine. ''Hunger Games: Mockingjay Part 2'' 20 Kasım'da vizyona giriyor olması mükemmel bir olay. İlk senden beri hep Kasım'ın sonlarında çıktı ve ben doğum günü hediyesi olarak bilet alabildim bu film için her seferinde. Yakın zamanlarda fragman yayınlanmış olması beni çok mutlu etti. Tabi ki son film olması üzücü fakat her güzel şeyin bir sonu vardır. Öyle değil mi?


Ayrıca bu sene sinemada ''Fast and Furious 7''ı görme şansım oldu. Her ne kadar saate yanlış baktığım için filmin yarısında girmiş olsam da güzel bir filmdi. 
Onun dışında merak edipte izlemediğim tek film ''Mad Max: Fury Road'' sanırım.
Okuduğunuz için teşekkürler!





0 yorum :

Yorum Gönder