1 Nisan 2016 Cuma

Dizi Yorumu: Agents of S.H.I.E.L.D. 2. Sezon

Posted by Unknown on 23:56 with No comments

 

Tekrardan bir dizi yorumu ile karşınızdayım! Neden uzun zamandır kitap yorumu gelmiyor diyebilirsiniz tabii ki ama yakın zamanda kitap yorumlarımda blogda yerini alacak.
İlk sezonla ilgili yazımı henüz okumadıysanız hemen burdan okuyabilirsiniz.
Bu yazı ilk yazının aksine daha çok spoiler içerecektir bilgilerinize sunarım.
Sezon daha çok ''Skye ve Ailesi'' adını almaya layık bir sezon olmuş. Beğendim mi? Tabii ki de beğendim. Son üç bölüm Avengers: Age of Ultron'un devamı şeklinde gelişiyor. Zaten dizi ve film aynı evrende, aynı zaman diliminde geçiyor. Bu nedenle eğer gerçek bir Marvel Cinematic Universe fanıysanız bu diziyi filmlerle beraber izlemelisiniz.
Bu sezon olaylar daha çok Inhumans üzerine kurulmuş. Tabii bu beni hiç rahatsız etmiyor çünkü 2020 yılında çıkacak olan Inhumans filmi için bir başlangıç niteliğinde.
Sezon finali herkesin yüreğini hoplatacak bir şekilde Jemma'nın Monolith tarafından yutulmasıyla son buldu ve eğer Jemma öldüyse kesinlikle dizi çok harika bir karakteri kaybedecek.
Diziye bir çok yeni karakterin girmesi (özellikle Mockingjay) beni ayrı bir şekilde çok mutlu etti.
Bu sezon karakterlerimizin sırlarını daha güzel bir şekilde öğrenmemiz açısından bence diğer sezona nazaran çok daha iyiydi. Aksiyon açısından birinci sezondan daha iyi miydi? Tartışılır. Fakat en az birinci sezon kadar harika bir sezondu, hatta bazılarına göre çok daha iyiydi.
Ayrıca Ward bu sezon hala pisliğin teki olmaya devam ediyor. Hail Hydra!
Çok çok fazla spoiler vermemeye çalıştım fakat elimden bu kadar geliyor. Umarım beğenmişsinizdir! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

0 yorum :

Yorum Gönder